2014-06-26 01:39:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Nagyon kreatív időszakot hoz ez a nyár

Napi horoszkóp június 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ezen a napon a saját érdekeit is úgy képviselheti a leghatékonyabban, ha magára veszi mások terheit is, ha mások ügyében is eljár. Akár úgy is, hogy egy kisebb-nagyobb közösségnek az élére áll, például a lakóhelyén, vagy a szülőfalujában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Sokat és sokszor forognak a gondolatai a pénz körül. Szerencsére ez a gondolatsor a mai napon nem csupán frusztrációt, de termő, értelmes elhatározásokat is jelent önnek. Ha van lehetősége többet keresni, akkor éljen is vele!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Három bolygó halad át az ön jegyén, az egyik ráadásul épp az uralkodó bolygója, a Merkúr. Nem is csoda, ha olyan fontossá válik a maga szemében, s ezt meg is akarja mutatni másoknak. A szelfizésnek már vannak áldozatai is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Tovább tart a nagy pénzügyi lehetőségek ideje. Lehet, hogy ezek a lehetőségek, melyeket ön fedez fel magának, végül másoknak is jó forrásul szolgálhatnak. Ezt ne sajnálja, ha egyben ön is részesül a haszonból. Ha nem, akkor jogos a harc.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön eddig sem volt az a hallgatag fajta, de most aztán olyan sokat és ráadásul jól beszél. A meggyőzőerőnek sincs híján, ezért is van az, hogy a mai beszédje nem lesz falra hányt borsó. A legtöbb embert sikerül rávennie arra, amire szeretné.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma nagyobb ráhangolódó és beleélő erejének hála, könnyebb kitalálnia mások gondolatait, s ezért is sikerülhet rávennie másokat arra, amire szeretné. Ha ugyanis tudja, mit szeretnének, azzal manipulálva őket elérheti azt, amit ön akar.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Tanulásra, utazásra hívják önt a csillagok! Csak vigyázzon, mert ha ma elindul valahová, könnyen lehet, hogy onnan haza sem akar majd jönni többé. Ha nagyon bejön a dolog, még akár külföldi munkavállalás is lehet a vége.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nagy átalakításokat tervez az otthonában, és emiatt még a munkáját, a karrierjét is elhanyagolhatja. Ha éppen a szabadságon van, akkor ez természetesen nem jelent semmi bajt. Ha nem, akkor jobb lenne, ha mégis.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A nyilvánosság házában tapasztalható bolygótorlódás megkönnyíti önnek, hogy támogatókat, szövetségeseket szerezzen. Nosza, tegyen hát így! Ha ön nem veszi a kezébe a sorsát, akkor más sem fogja ezt megtennie ön helyett.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nagyon kreatív időszakot hoz ez a nyár az életébe. Még nincs minden veszve, nosza, kapja össze magát! Ha valamihez van tehetsége, és még kedve is, akkor ne hezitáljon, hanem vágjon bele! A csillagok most ön mellett állnak.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Rengeteg a munkája, de olyasmivel foglalkozik, amit élvez is. Persze, ha ön már nem talál örömöt semmiben, akkor ezt úgy is megélheti, hogy nincs mit csinálnia. Ezen azonban csakis ön változtathat. Gondolkozzon el azon, mi is érdekli önt igazán?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Uralkodó bolygója már jó ideje az ön jegyében jár, amit úgy is megélhet, hogy egyre inkább saját magára talál. Az önmagára találás azonban nem jelentheti azt, hogy a világ minden eseményét a maga érdekére, értelmére fordítsa.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: